%100 Durum buğdayıyla üretilen Banetti Çarliston Makarna, sofralarınıza lezzet katıyor!
Ürünü Satın AlEnerji | 339 kcal / 1417 kj |
Yağ | 1,8g |
Karbonhidrat | 69g |
Protein | 11,5g |
Lif | 4,1g |
Tuz | 0g |
Kaliteli makarna yapımındaki kapsamlı deneyimimiz, artık Banetti'yi glutensiz makarna olarak sunmamızı sağlıyor. Lezzetli bir tabak makarnanın eşsiz ve vazgeçilmez deneyimini garanti etmeye kendimizi adadık.
Banetti için buğday; çok sayıda tahıl tanrıçasının kabul gördüğü, medeniyetler beşiği Mezopotamyada'da kök salıp bugünlere ulaşan bir gastronomi mirasıdır. Bu Miras, bölgenin iklim şartları ve verimli toprak yapısıyla ilişkili olarak; zanginliğinden ödün vermeden günümüzde de aynı değeri korumaktadır.
Sırrı Anavatanında! Yerleşik yaşama geçişin ve tarımın simgesi buğdayın ana vatanı; Yukarı Mezopotamya olarak bilinen ve bugün Türkiye'de "Güneydoğu Anadolu" olarak tanımlanan bölgedir. Buğday (Triticum Durum), insanlık tarihinde ilk kez Güneydoğu Anadolu bölgesinde kültüre alınmış ve buradan bütün dünyaya yayılmıştır.
Mezopotamya'nın bereketli topraklarında filizlenen; serin rüzgarlarnda ve kavurucu sıcağında olgunlaşan en kaliteli durum buğdayı, Banetti için özenle seçilir. Makarnaya "al dente" kıvamını veren, zengin ve kaliteli protein içeriğini oluşturan %100 durum buğdayı seçimindeki hassasiyet, Banetti'yi diğer makaranalardan ayıran en önemli özelliklerinden biridir. Zenginliğiyle büyüleyen kadim coğrafyanın verimli topraklarında hayat bulan, kehribar rengi ve dolgun taneleriyle ilk bakışta kalitesini hissettiren makaranalık buğday, Banetti uzmanlarının tecrübesiyle buluştur ve ortaya Banetti'nin benzersiz lezzeti çıkar.
Kalite Asla Tesadüf Değildir! Banetti, her zaman mükemmeli hedefler. Uzmanlar, buğdayın sağlıklı ve kalitatif standartlar açısından en yüksek değerlerde olması için titizlikle çalışır. Mevzuatın gerekli kıldığı parametrelerle yetinmez; daha iyisini sunmak için kendileriyle yarışır. Banetti laboratuvarlarında buğday tanelerinin görünümü ile tüm fiziksel ve kimyasal özelliklerinin kontrolü yapılır. Kaliteden taviz vermeden üretim gerçekleşir.
Banetti bir makaranadan çok; işini tutkuyla yapmanın adıdır. Bu yüzden laboratuvarlarında yaptığı birçok test ve analize ek olarak ürünün esneklik düzeyini ve dayanıklılığını uzman gözler ve tecrübeli dokunuşlarla ölçer. Banetti'ye özgü renk, aroma ve lezzetin mükemmeli dengesini, kusursuz bir uyumla harmanlar
Buğdayın en değerli katmanını öğütüyoruz. Banetti; "daha çok ürün değil, daha kaliteli ürün" politikasıyla üretilir ve tarladan sofraya tüm süreç bu anlayışla yönetilir. İleri teknoloji kullanılarak gerçekleştirilen öğütme işlemi sırasında buğday, en değerli kısmına ulaşılıncaya kadar katmanlardan sıyrılır. Öğütülürken buğdayın, sofralarda ise makarna tutkunlarının kalbine dokunulur.
Banetti üretim tesislerinde tahılın kalitesi düşürülmeden; tüketicinin damak zevki öncelikli tutularak, mevzuata uygun ve Banetti'ye özgü standartlar doğrultusunda yüksek kalitede makarnalık irmik elde edilir. En iyi teknolojilerin yardımıyla her gün taze olarak elde edilen güvenli ve sağlıklı irmik, Banetti'yi karakterize eden ve benzersiz kılan en önemli özelliğidir. Kendine özgü yoğunluğu, tadı ve yüksek standartları ile her pişirme zevkine ve tüketici tercihine uyum sağlayabilen yapısıyla sofraların vazgeçilmezleri arasında yerini almaktadır.